midsommar 2012

En av mina favorit bilar, helvete vad snygga dom är!
Den hemska bilkön som varade i 3 timmar!

Som ni märker så har jag inte tagit kort på själva midsommarn utan mer händelser som vart osv!
jag skulle nästan kunna dö för en sånn bil!ååh!!! gaaaalet snygg!
 

monday morning!

godmorgon på er!
Vaknade vid typ 9 idag av att de lät från min fönsterbräda utomhus? haha iaf, jag gick o la mig i soffan och tittade på tv, och nu har jag ätit lite och har plattat håret! Varför vet jag inte, ska försöka hinna med att träffa mina fina vänner innan jag åker t pappa idag, stannar hela veckan tror jag,för åker ju t chaparral på lördag ;)
Håller på att ladda in bilderna från i helgen till min andra data, så håll utkik för snart kommer det bilder från midsommar (:
hörs snart ♥
lysekil 2008/2009

la la love!

zup bro's?
Ligger just nu i sängen och kikar runt lite på internet!
Har tränat idag och det gick jätte bra,efter träningen stack ja hem,duschade lite och fetade mej med en kebabsallad! Sen satte jag mej vid datan en stund och pratade med pappa om imorgon! Jag har match imorgon mot Våmb , men jag ska till pappa imorgon också, så jag vet inte riktigt hur jag gör! De går inga tåg från skövde till sandhem vid den tiden, så jag vet inte hur jag gör riktigt!
På lördag åker iallafall pappas familj till high chaparral , hur jäkla kul som helst :D! Har även lite planer med min emma! måste helt ärligt träffa henne snart innan jag sprängs av längtan! Fattar inte att man kan sakna en person så mycket! Måste iaf träffa henne så snart som möjligt.. Nu ska jag smsa lite med syster och sen får jag se vad jag hittar på :) have a nice evening loveeeerss!

Bilkö

Några minuter efter att vi hade kommit över havet med färjan så möts vi av världens längsta bilkö! Så nu åker vi i 5km/h på en 100 km/h väg! Hur tråkigt som helst , och jag är åksjuk , varför vet ja inte, och mina redbull o powerking är slut också! Åååh! Nu börjar de gå fortare i bilkön , vi hörs , pusshej

Söndag i Lysekil

Igår vaknade jag rätt så sent, gick ner o åt frukost och sen efter någon timma gick vi ner till stan , köpte bara en wesc tröja som är sjuuukt snygg! Sen gick vi till Boden o åt lite! Senare på kvällen gick vi ut o åt lite god mat och tittade på den grymma cruisingen , sen gick vi hem o spela lite kort!

Idag vaknade jag också rätt sent av att mamma sa att vi skulle hem snart , så nu har vi städat ut stugan o vi är påväg ner till torget för att käka hamburgare , (en tradition) sen åker vi hem till lilla Falköping igen , ikväll ska ja äntligen träna , och sen åker ja nog till pappa i veckan , får se hur de blir !
Uppdaterar senare , puss♥

Härligt att vara tillbaka i Lysekil!

Kom till Lysekil runt halv 3 , då vi packade in sakerna i stugan från bilarna , sen satt vi ute på altanen och pratade lite! Sen började jag o mamma laga midsommarmat o de blev hur gott som helst! Sen satt vi o smälte maten en stund tills vi drog oss ner vid hamnen och kikade runt lite . Sen bestämde vi oss för att spela minigolf , jag är grym som fasen på det, svär (nästan)! Haha , precis när vi Kom hem igen började de spöregna , de regnade även lite då o då när vi spelade , men man ska inte klaga ;)
just nu sitter vi och spelar yatzy , och är väl klara imorgon känns de som haha!
Morgondagens planer blir att dra ner t stan o shoppa osånt , har 1100 i kontanter och på kortet har ja 400 kr någonting , om intr pappa har sätt in pengar på mitt konto så har jag nog mer , så imorgon hoppas ja på en riktig shopping runda! Efter det ska vi väl bara glida runt och titta på cruisingen , cirka 1500 bilar kommer åka
runt , och de är så jävla grymt ;D sen ska vi väl kanske äta ute på någon resturang och ha de lite allmänt trevligt ;) nu ska jag fortsätta att spela , uppdaterar senare eller imorgon !
Ha en superduper bra midsommar allihopa , sköt om er <3

kvällen innan midsommar!

Har packat lite tills imorgon och fixat lite småprylar! Nu är jag typ helt döende, fattar inte varför jag är så jäkla trött jämt? herregud jag vill vara pigg! Nu ska jag vänta på att Johan har gjort klart kvällsmat sen ska jag somna i min bästaste säng som jag inte sovit i på flera dagar! Går upp kl 10 imorgon för att duscha,äta,packa de sista och sedan bege oss mot LYSEKIIIIIL! have a nice evening people!

Lysekil 2008/2009!

Ett självförtroende kan ta flera år att bygga upp men en sekund att riva ner.


hemma i falköping igen !

yo!
Har haft en underbar mini vecka hos pappa, har ätit god mat,har arbetat för fullt,har chillat och fiskat!

I förrgår ; Kom till pappa någon/några timmar efter det senaste inlägget jag har gjort, tittade i garaget vad vi hade att göra , tittade på film och så vidare! Vi gjorde inte så mycket den dagen faktiskt!

Igår ; vaknade vid halv 7 kanske, låg kvar i soffan och slappade lite, sen gav jag o m oss ut i garaget och började med arbetet! Gick faktiskt ganska fort, endast 4 timmar för JÄVLIGT mycket saker och stort garage! När vi kände att vi var klara så gick vi in och åt lite, sen gick vi till bäcken och fiskade lite, den jäveln fick upp en fisk nästan direkt! haha, sen tyckte jag inte det var roligt att fiska mer så vi drog hem!Efter att pappa kommit hem så bestämde vi oss för att åka till Lönnern och fiska med pappas båt, men våran bil hade min låtsas mamma och pappas bil hade en annan person så jag hade en smart ide , varför inte ta a-traktorn? ;) Hahah, älskar att åka i den :D anyway, vi drog oss ut på sjön och fiskade lite, m fick upp 4 eller 5 abborrar och pappa fick 1 , hahaha pappa var inte lite sur sen! (; Träffade även på mamma o johan i sjön o vi pratade lite och sen åkte vi hem! Åt kebabtallrik och hade det myyyyys! Somnade första gången kl 10 i en obekväm fotölj , och sen väckte m mig och sa att ja skulle lägga mej i soffan ist, så där somna jag rätt fort också, haha, pigges chey!

Idag ; Vaknade tidigt idag med , varför vet jag inte, låg o chillade i soffan och hade de kul på morgonkvisten;) Sen gick vi ut i garaget och fixade lite av de sista,lite små skit bara , sen eldade vi också, som vi gjorde igår med ;) Sen gick muppen och fiskade, ja pallade inte föölja med , as trök att sitta o vänta på nåt ska hända, haha! Men sen gick ja t han ändå, efter ett tag drog vi hem och åt jordgubbar med grädde, gickut o solen o hade de skit bra! Sen åkte hela familjen in t fkp för att möta pappa, men jag och m fick inte plats i bilen så vi var hemma och softade! Sen ville vi äntligen åka hem, men då såklart, så fuckar hela startmotorn och vi kommer inte en enda jävla stans! Vi försökte putta igång skiten men hepp, haha försökte även med lite andra saker som är för tufft för att tas upp här ;)
Så vi väntade i typ 3-4 timmar , sen kom dom och pappa fixade lite med traktorn, sen kunde vi ÄNTLIGEN åka hem!

Nu sitter jag i mitt rum och har ätit lite tårta och gjort rent mitt ansikte med nån skit, ska snart sätta igång med min packning, för imorgon åker jag äntligen till LYSEKIIIIL :D helvete vad ja har längtat :DDD
Pappa sätter in 700 på mitt konto idag eller imorgon, och sen har jag 500 från barnbidraget, och sen har jag 1100 i kontanter , blir skit bra! Nu ska jag skriva lite med mina friends sen packa!
Nu har ni fått veta lite onödig fakta om vad ja har gjort dom dagarna jag inte bloggat, haha puss på er!

That's why i livin my life as i do!

Vaknade vid 10 idag tror jag, då låg jag kvar i sängen och tittade facebook,instagram,bilddagboken och lite bloggar. Efter ett tag gick jag upp och gjorde lite pannkakor, mums! Sen satt jag vid datan till kanske kl 1, väldigt länge iaf! Sen drog jag upp till Josse och där var även Hanna, så vi satt och pratade lite,spelade och hade det chill! Sen kom Hanna Westerberg och vi gjorde inte så mycket, sen skulle Hanna hem en stund (inte westerberg) så då cyklade jag också hem. Det var meningen att jag skulle stanna hos dom och sen träna ikväll, men i morse bestämde jag och m att han skulle hämta mig efter min träning, alltså vid 7! Och nu är träningstiderna ändrade till halv 7 till 9, och jag orkar ärligt talat inte åka a-traktor i 30 km/h ända till pappa! Så jag skiter i att träna idag och då kommer m och hämtar mej senare och då sover vi hos pappa och sen imorgon vid 6 på morgonen börjar vårat arbete som vi får 700 :- för ;)
Nu ska jag vänta tills mamma kommer hem så hon kan göra mat till en utsvulten alexandra :D
är as glad att jag kan blogga från mobilen, men då kan ja inte ladda upp bilder, just so you know!
Ha en trevlig dag, uppdaterar kanske från mobilen ikväll eller imorgon! c'yaah ♥

Chris Brown - Don't wake me up


1010

Vaknade för ungefär 10 minuter sen av att några gubbar stog och pratade utanför mitt fönster , nu ligger jag i sängen och bloggar faktiskt från safari på nya blogg.se! Det har aldrig gått att blogga så förut, men nu går det faktiskt , nu ska jag steka pannkakor , tohihii , uppdaterar senare <3

wtf?

Alla säger att blogg.se har ändrats? min är som vanligt och det har inte hänt någonting? konstigt ;o Vad är det som har ändrats och ja? jag kommer väl få de under snar framtid! Och sen har jag fått lite svar på inlägget där jag frågade lite! Jag har en iphone 3g och har inte blogg.se appen, kan inte ladda hem heller måste uppdatera/uppgradera mobilen o de går inte på min gamla mobil! Så jag kan lova er att när jag får en ny mobil ( förhoppningsvis på min födelsedag) så ska jag lägga ut masser med bilder! För just nu när jag ska lägga in bilder från mobilen till datan så måste jag lägga ut bilden på typ bilddagboken och sen gå in på datan och ta den där ifrån och ja, massa strul och det är jobbigt, så nu vet ni varför det inte blir så mycket bilder! Men under snar framtid blir det ändrig på detta :) Ni ville att jag skulle lägga ut videoinlägg, förlåt , men jag tror faktiskt inte jag vill göra såntdär. haha kommer bara skämma ut mig ändå! Ska försöka fixa dagens outfit och mer bilder på mig :) Skulle kanske hiss & diss vara någonting?:)
Jaja, känner att jag börjar få ont i huvudet nu, tror det är åskluften ,så de kommer väl säkert åska ikväll/inatt! Ska fixa lite med bloggen nu , vi hörs amigos ♥

Träffade min saknade vän sara förut som jag inte träffat på flera månader!
Om ni inte visste det så var jag o sara jävligt nära vänner, vi träffades varje dag och vi gjorde allt dedär roliga tillsammans! Men nu bor hon i skövde och vi ses inte ofta alls, miss her..♥

Skolavslutningen 2012


älskade klassen(finns fler men som inte är med på bilden),efter sommarn splittras vi efter alla dessa år! dagis/förskoleklassen till 7an!

nej jag pekar inte f*cku!..

världens bästa lärare benke och kusin!

jag - kusin - kusin - moster - fredrik(mosters kille)

jag - josefine - andreas~ cousins

hahah cpbild..

jag och bästa kusin!

klockren bild!

Säger bara en sak ; FAN VA GÖTT MED SOMMARLOV♥♥♥♥




lite frågor till er!

Tjenare biffs!
Tänkte fråga lite frågor till er som ni ska svara på , vill helst ha så mycket kommentarer som möjligt! Annars tar jag faktiskt bort denna bloggen, so here we go!
- Vad heter du?
- Vart bor du?
- Vad tycker du om min blogg?
- Hur ofta läser du denna bloggen?
- Vad skulle du vilja se här på bloggen , ge förslag!

Svara i kommentarsfältet här neranför!
puss på er!♥♥

volvo by kurikka ~ again


spännande? ;)

svär, kan inte lita på någon till 100%!

har haft en riktigt bra helg!  Åkte till m i lördags & sov hos han tills idag! Vi har haft det skit bra, myst,skrattat,slogs lite(skoj),ägde han på fotboll och call of duty,och haha ja, hade det super bra! Igår åkte vi med a-traktorn till pappa där vi skulle käka lite grillat och umgås! En stund efter att vi kommit åkte vi till Lönnern(sjö) och tittade om pappas båt var kvar, sen åkte vi hem t pappa igen och grillade osånt, och sen ska ju såklart halva släkten , undra varför dom just kom när jag och m var där? ;) Haha efter en stund blev det lite för mycket, orkar inte ta upp vad, så vi stack hem till han igen, glodde film och lite sånt, sov hos han till idag också , sen åkte jag hem typ 20 minuter efter att jag vaknade för han skulle åka och göra någonting (:
På onsdag åker jag och han tillbaka till pappa för att jobba, vi ska städa garaget och det får vi 700 spänn var för, haha i love my dad!
Så ja, har inte haft så här bra på flera dagar/veckor! och ska fortsätta mitt liv såhär, för det är så jag trivs bäst!
På fredag åker jag till Lysekil, och jag är så jävla taggad, har saknat det som faan! Stannar över helgen , sen v.30 eler 31 åker vi dit igen en vecka o då åker troligtvis fia med ;*
Nu ska jag se va jag kan hitta på för något roligt, ska träna en stund kanske? jaja , uppdaterar senare eller imorgon , puss♥

volvo by - kurikka

Måste bara dela med mig av min kusin och min farbrors stora bil intresse! Kusinen har en vit volvo som han har byggt ihop jäkligt snyggt, man kan spela xbox,titta på film och har värsta feta bas anläggningen i bagaget! Och han har utsetts till sveriges snyggaste bild något år! eller blivit 1,2,3 eller vad det var han kom på för plats:)
Han blev trea i sveriges häftigaste a-traktorer något år!
Min farbor har en mercedes som han har byggt om från en silvrig helt vanlig till en egen bygd mercedes! Grymt snygg! Dom har blivit kända och kommit med i tidningar,ute på internet och dom blir intevjuvade om sina otroligt grymma bilar! Stolt är jag, jävligt stolt, vem vet, jag kanske också blir känd snart? ;) haha, nu får ni massvis med bilder, kurikka är awesome!



Lite av det som var med i tidningen




Kanske ser ut som en helt vanlig vit volvo,men så är det inte, har ni sett den irl vet ni att den är grym!





Somsagt , grymt på bild och jävligt mycket grymmare in real life!

<-----Farbrors mercedes  kusins volvo ------->



Riktigt snygg a-traktor!

btw, om ni inte visste det sen innan så är jag bilintresserad , i love cars!

~ By kurikka

1634

Blev ändrade planer idag, jag följde med på dopet idag, vet faktiskt inte varför, för jag värkligen ogillar bebisar, det är min största fobi, usch.. förlåt, men jag har väldigt mycket emot sånt.. Jaja. Dedär barnet döptes iaf och sen åt vi god mat och efterrätt! Sen gick jag o andres ( kusin ) till sandhems sjön och busade lite med sakerna där.. haha! Tänkte åka till pappa idag eftersom han bor typ bara några km ifrån sandhem, men så blev det inte! Vi gick och tittade på mina släktingars spá , as coolt verkligen, ska dit och unna mig om 1½ månad!

Kom hem för en stund sen och har inte gjort så mycket, ska duscha om en stund, ikväll kommer m och hämtar mig, sen sover jag hos han och imorgon åker vi ut till pappa och har lite kul där (:
Fan vad jag längtar till jag börjar 7an, då får jag äntligen festa på terassen , as kul :D
DET ÄR FAN SOMMARLOV NU, SLIPPER SKOLAN JUUU :D . men vafan ja skulle ju inte prata om skolan mer, aja! Nu ska jag leva livet, hörs senare idag eller imorgon!
ciao amigos ♥

Hahah bilden är klockren!
- jag,josefine (kusin) , andreas (kusin) , moster,mamma -
~ och mormors ena vovve på toppen ;D

fuckkkkyeah

Har vart en underbar dag med massa skratt och sånt! Har vart på stan och köpte en ljusblå bandeu, skit nice! Nu åker jag och mormor hem till henne ! I grästorp, inte norge denna gången (:
Bloggar inte förens imorgon igen, ha en fin dag, första dagen i friheten!
puss♥

ÄLSKAR LIVET OCH ALLT ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!!!

Nu är allting fixat och klart, jag är redo för skolavslutning och jag är superglad :D
Var uppe vid 8 idag för att börja göra iordning mig, och jag var sjukt pigg också, tihihi jag är as glad, snart är det sommarlov, fan vad ja ska leva livet!
Efter avslutningen ska vi ju äta jordgubbar och fira o sånt, sen åker jag med mormor och sover hos henne, sen imorgon åker vi tidigt för att jag ska åka till m♥ och släkten ska på dop! Det blir en bra början på sommarlovet, nu ska jag vänta på lite kompisar som kommer snart, sen drar vi upp till kyrkan där skolavslutningen 2012 väntar!
ciiiiiaaao ♥♥

Skolavslutningen 2011!

are you ready to jump,jump,jump?One,two,three,four, JUMP!

Hejohå!
Kom hem från träningen för en stund sedan, var en lugn och bra träning idag, tränade inprincip anfall hela tiden (:
Nu har jag precis duschat och sitter nu med myskläder och turban på huvudet, haha myyys! Ska snart ta och ringa my love och prata lite med h*n!

Imorgon är det skolavslutning , efter avslutningen kommer en liten del av släkten hem till oss och vi ska käka jordgubbar ,grädde och glass och fira att jag börjar högstadiet,andreas(kusin) börjar 9an och josefine(kusin) börjar 3an på gymnasiet! denna terminen i skolan har varit jävligt tuff,hård men ändå bra! Jag har lyckats med mina betyg, jag är godkänd i alla ämnen och mentorerna säger att dom har höga förväntingar på mig! Så om 2 månader kommer jag tillbaka till skolan, i 7b och ska ge gärnet så jag får dom betyg jag vill ha och når mitt mål! Att bli bättre i skolan och fokusera på lektionerna och hemuppgifter osv!

Nog om det , jag hoppas att alla ni läsare får en underbar sommar och ett riktigt skönt lov, för det förtjänar vi alla, njut och passa på att göra allt dedär ni sett fram emot! Hoppas nu att det blir fint väder i sommar, annars blir det ju inget kul (: Jag vet inte alls hur min bloggning kommer se ut i sommar , men det är sånt man märker, eftersom jag ska lite överallt i sverige i sommar så har jag ingenaning om hur bloggningen kommer bli!Ska ju till Lysekil,Falkenberg,Värnamo,Danmark,Husbilstripp,Varberg,Grebbestad,Liseberg,
Sommarland,Vara hos pappa,Träffa så många vänner som helst och så klart TRÄNA , och en sak till, träffa alla mina underbara vänner, har säkert glömt något som vanligt men jag ska vara ute på resor i lilla sverige så mycket som möjligt (: Men om jag får min iphone 4s i födelsedagspresent, så ska jag mobilblogga , i promise!

Ja somsagt så är det skolavslutning imorgon, och jag tror nog jag har bestämt mig vad jag ska ha för klädsel! Blir ljusa jeans med dragkedja längst ner by kenza , sen ett tajt USA linne och en svart kavaj! Det är första gången jag har kavaj i hela mitt liv,Men det är ju alltid värt att prova sig fram, så jag testar att ha en kavaj, jag hatar att känna mig tjejig för jag är inte riktigt den stilen! Men jag ser längre,smalare och tuffare ut, haha , eller?! (:

Det var lite om imorgon och the future, nu ska jag somsagt ringa h*n och sen ska jag antagligen sova rätt tidigt, ska upp tidigt imorgon för att göra iordning mig!
Ha en riktigt skön sista/näst sista dag innan sommarlovet börjar ( för endel)
Love you people♥♥


only almost!

GLAD CHEY!

Slutade vid 11 idag då var jag kvar i typ en timme o en kvart o pratade med Adam o Mosaia ett tag!
Sen åkte jag hem och tittade brevlådan, då låg ett brev till mig där och när jag öppnade det låg mitt bankkort där :D jag är hur glad som helst nu :dd Nu ska jag dricka upp min cider och hitta på något kul! OMG, IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING , EFTER SOMMARN BÖRJAR JAG 7B :DDDD
ciao amigos♥

ihihihihhihi,mjjooo..

Min bästavän,min ängel,min livsglöd,min styrka,mitt ork,mitt allt.


Min kära fina ,underbara bästaste vän, vad vore mitt liv utan dig? Jo det ska jag berätta för dig, de skulle vart tråkigt, jag skulle aldrig klara att gå till skolan som jag gör nu ( tack vare ditt stöd ) mina dagar skulle gått sakta,och jag skulle blivit uttråkad! Men bara för att just du är där vid min sida hela jävla tiden så klarar jag precis allting! Du har lärt mig vad äkta vänskap är,det är precis det du & jag har! Visst, vi har bråkat som två idioter, men vi har lärt oss att ; vafan tjänar vi på detta? Du och jag är som gjorda för varandra,vi är som två pussel bitar , vi måste sitta ihop , annars fungerar det lixom inte!
Utan all din kraft,ork,lycka jag fått av dig står jag här idag, jag står som en stark,tuff,kaxig tjej som går i motvind! Men det är bara tack vare dig jag kommit såhär långt! Det låter säkert hur fjantigt som helst, att en tjej på så långt avstånd kan göra så mycket för mig!
Du bor 241,6 km och 3 h & 50 ifrån mig, och att en människa på så långt avstånd kan göra mig så stark och lycklig är helt otroligt, hur gör du?
Det skulle ta flera sekunder,minuter,timmar,dagar,veckor,månader,år ( inte ens det) för att beskriva hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag uppskattar dig! När livet är som svårast och allting går neråt, allt är negativt och jag håller på att falla, då finns du alltid där, gör allt det svåra till lätt,allt det som går ner går upp, allt det negativt blir till positivt och när jag just håller på att falla , är du alltid där och tar emot mig! Du kommer aldrig att inse hur mycket du betyder för mig och hur mycket du gjort för mig! Du är så envis, så du kommer aldrig att förstå , du kommer aldrig vilja förstå hur mycket du gjort för mig! Och ALLT de du gjort för mig, hur ska jag kunna tacka dig? Det skulle ta flera billijoner år att komma upp i din nivå, att bli som dig och göra allt dedär bra som du gör. Fatta hur många som vill vara som dig, fatta hur många som AVGUDAR dig ( jag är en av dom)! Jag lovar och svär , jag ska ALLTID finnas vid din sida lika mycket som du alltid finns vid min sida, jag kommer alltid att stå ivägen för dom som vill dig illa, och jag kommer alltid stötta o peppa dig! För jag vet att du kan , du kan om du vill jag lovar! När någon är taskig mot mig, så lär du mig vad jag ska göra, du bygger upp mina styrkor så att jag klarar mig här! Du är så långt bort ifrån mig, och du kan inte göra så mycket när du sitter lixom 24 mil ifrån mig! Men ändå förstår jag att du vill mig väl, att du alltid vill hjälpa mig, att du alltid tar mina problem och löser dom! Jag blir helt galen emma, det finns inte någon i hela denna världen som är som dig och jag tackar gud för det! Det finns bara en emma passchier som är min bästavän och som offrar allt för mig, och det är DU min ängel! Jag kan sitta och skriva här i åratal om hur mycket jag beundrar dig och din personlighet! Du kommer ändå aldrig förstå vad du gjort för mig!
Tack för att du är du och ingen annan, ändra ALDRIG på dig för någon annan, för du är så perfekt i mina ögon! Det sägs att ingen är perfekt, men du är så jävla nära så det inte är sant! Ditt vackra leende får is att smälta och mig att må så jävla bra!Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig, hur skulle det sett ut? hemskt,grått och jävligt tråkigt! Vi har känt varandra i snart 2 lr 3 år( titta du gör mig så galen så jag inte kommer ihåg) och du betyder så jädrans mycket för mig, för du finns alltid när jag har det svårt och stöttar mig! Hur ska jag någonsin kunna tacka Arton för att han hittade dig? åhgud, utan dig vid min sida hade jag varit död! Jag har varit ''halv'' i hela min uppväxt förutom september 2010! Då kom du som en ängel och gjorde mig ''hel''! En ängel från ovan, jag trode inte änglar fanns? Men tydligen, för du finns ju! Även fast du somsagt bor så jävla långt ifrån mig, så vet jag att jag alltid har dig omrking mig, du finns alltid här någonstans! I mina tankar finns du dag som natt ja lovar!
Jag har träffat dig 2 gånger i hela mitt liv! Första gången åkte jag från falköping till nässjö där du och din underbara mamma och väntade på mig! Jag blev lycklig som fan, jag blev jätte nervös, och sjukt spänd när jag såg dig , jag trode inte ens mina ögon, jag fattar inte jag hade fått vänta i typ ett år , och då fick jag äntligen träffa dig? Helt sjukt! iallafall, vi har hos dig i några dagar, och sen åkte vi tsm ner till falköping och var där! sen åkte mitt hjärta hem och det blev så tomt, jag var så ensam, fast ändå inte, för jag visste ju att du fanns där!
Andra gången vi träffades kom du till falköping, vi var hos mig,vi firade nyår tillsammans och det var den bästa nyår 2011 jag vart med om! För du gjorde den till den bästa! Nu hoppas jag att vi träffas snart igen, och det SKA vi, i sommar, då ska vi vara både i västervik och i falköping , vi ska ha så jävla kul i sommar, vi ska röja som fan och leva livet , för det gör jag med just dig! Vi ska visa världen vad vi går för!
Jag VET att du aldrig kommer släppa min hand, att aldrig svika mig och att aldrig såra mig, jag vet det, för du är den jag litar på till 110%! Till dig kan jag säga mer än vad jag kan till andra folk! För du är en sånn jävla ärlig person! du vill ALLA så väl, och du är så underbar kvinna!

* Kommer du ihåg första känslan när vi såg varandra?

* Kommer du ihåg vår dans vid sängen hos dig?

* Kommer du ihåg när jag höll på att riva hela flaket med cola på maxi?

* Kommer du ihåg när dina kompisar skrämde oss så vi flög ner på golvet och skrek?

* Kommer du ihåg garvet vi fick när jag sköt mobilen i väggen?

* Kommer du ihåg tjejen på tåget , som hade '' brunkrämsranden''?

* Kommer du ihåg när vi fick sönderbrända tungor av potatisarna innan bion?

* Kommer du ihåg bowling killen med hål i byxorna?

* Kommer du ihåg somalia på vägen?

* Kommer du ihåg hur arg kärringen blev när jag nästan körde över hennes hundar?

* Kommer du ihåg vilka galenskaper vi hittade på tillsammans?

* Kommer du ihåg hur jävla kul vi hade, HELA TIDEN?!?!

Låt oss göra sommaren 2012 till den bästa sommaren vi upplevt, vi ska göra som galnaste sakerna vi kan göra och vi ska ha så jävla kul, kom ihåg det! Snart ses vi emma, jag kommer till dig snart,då röjer vi och kör vi! Och jag måste säga en sak, arton ska vara JÄVLIGT glad för att han har dig, ( och det vet jag att han är också, han är världens lyckligaste med dig, som jag, alltid lika lycklig med dig)
Jag älskar dig min emma, du är så mycket mer än allt och du är värd mer än allt i världen!
Jag kan lova dig ett du & jag föralltid! Du är grym, i love you girl,du är sinnessjukt bra ♥

why so serious girl?



LMFL
LOVE
MY
FUCKING
LIFE

Onsdag ~ idrottsdag!

Vid tjugo i 9 kommer lite kompisar och hämtar upp mig, sen drar vi vidare till Badet där vi ska spela beachvolley,bada och ha skit kul! Vid lunch drar vi upp t donken o fetar oss, sen ner till dotorp och titta när lärarna möter 9orna! Blir en bra dag idag, och vädret är så fint idag, solen skiner och nästan klarblå himmel! Nu ska jag packa det sista sen dra ut o möta dom!
Ha en fin sommardag, de ska jag se till att ha ;)

Jag älskar dig min fina o bästaste syster, du betyder så mycket för mig hoppas du vet det!
Du är det finaste som finns, jag finns alltid där för dig lika mycket som du finns för mig!
Du är så jävla stark och klarar ALLT, precis allt, stay strong!
From your best sistaah alejandro♥

If you got it, you got it You got that boom boom

Gick upp vid 10 över 7, åt frukos o fixade mig, sen gick ja t skolan där väntade Kenya dag! Jag var inte med och spelade med min klass utan jag var med elevrådet och hjälpte till där :) Har varit trött hela dagen och är sjukt trött nu med! Slutade vid halv 12 då drog jag hem och har spelat Need for speed ett tag nu och känner att jag måste sova snart, jag dööör!
Mamma har gjort lasagne som vi ska äta om en stund, och sen vid typ 3,halv 4 kommer becko hit och vi ska fixa lite smågrejor! Sen vid halv 6 drar jag till dotorp och ska spela dm match med 98orna! Nervös som alltid men det ordnar sig!
Nu ska jag dö i sängen, have a nice day ♥

Ciggdansen baby dansa ciggdansen ;)

Hade beachvolley och utebad i skolan idag, haha skit kul faktiskt! Efter vi hade badat och spelat volley drog klassen t skolan igen där vi tittade på Asterix o käkade pizza,jäävligt gött! Slutade typ tjugo över 12 ,då jag drog upp t stan med mamma,vi gick in på swedbank och fixade ett kontokort och legitimation till mig och ja är jätte gla :D Så i veckan ngn gång kommer det (:
För en stund duschade jag håret och sen dess har jag bara suttit vid datan,standard! Men finns inte så mycket att göra i detta jävla vädret, döö! Ge mig sommar ffs!
Trode klockan vart typ 21 eller nåt, men hepp, jävligt seg denna veckan, men det äre värt asså!
Imorgon ; Kenyadag 8.00-12.30
Onsdag ; Idrottsdag 9.00 - 11-00 , 13.00 Publik, match lärare - 9orna
Torsdag ; Städdag 9.00 - 11.00
Fredag ; SKOLAVSLUTNING!

2012 är större än 2011!



nu ska jag gå och..

.. bli vuxen, ni kan aldrig gissa vad jag o mamma ska gå o fixa åt mig :DD::D
heheh, glad tjejjjjj , skriver vad det är senare, nu ska jag åka!
update later♥

länkbyte


Klicka på bilden för att komma till min fina , underbara bästaväns blogg!
Mycket värt att se!♥♥

Tillbaka igen !

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? jag har haft en av dom bästa helgerna jag upplevt ;d! Vi har inte gjort något speciellt, tittat film,vart i skövde,sovit 3 timmar,myst osv!
Kom hem för typ några minuter sen,är trött som fasiken, ska sova snart , det behöver jag :d
Imorgon börjar sista veckan av skolan, sen är det sommarlov och jag säger bara - ohgoddamn vad skönt!
Ha en naajs kväll♥

in love ♥

Känner du hur det bränner inom mig?

gomorr´n!
Har suttit vid datan i nån timme nu och ska strax o duscha och chilla lite, sen åker jag somsagt till h*n!
vem det är ni får ni kanske veta någon annan gång in tha life!
Tror att bloggningen inte kommer ligga på topp nu i helgen, så följ mig på instagram eller adda mig på facebook!
Ha en fin helg, ciao♥

Instagram : alexandrakurikka
Facebook : Alexandra Kurikka




senaste ifrån instagram!


1337

Vid typ 2 stack jag och mötte upp josse i plantis, hade såklart glömt mina pengar , så vi cyklade hem t mig,lämnade cyklarna o gick och sätte oss på en stenmur neranför stan! Det kom lite roliga fordon lite då o då, och dom skrek som fan, haha! Runt halv 4 drog ja o josse t mig igen för att packa och sen t josse för hon skulle packa, o vi skulle äta och sen skulle vi åka till sköve för att spela match mot skövde kik!
Vi vann med 4-0, och fkik 98 , ni är så jävla grymma så det inte är sant!
Iallfall, efter matchen drog jag o josse o hämtade hanna sen stack vi upp t donken och hade det skoj, har inte vart där på fleraflera veckor om inte månader, haha!
Nu sitter jag här och ska fanimej sova snart, är hur trött som helst,har ont i fötterna och ont i magen! Men jag lever livet och ja älskart!

så välkommen till mitt liv,välkommen till mitt liv!

De är fredag.Tittat film från 10-11.Slutade skolan kl11.Ska titta studenten snart.Ska spela match mot Skövde ikväll.Imorgon ska jag till världens bästa människa.Ska även sova hos h*n.Det är helg nu.Livet leker.Idag är en bra dag.Och jag mår så himla bra!
Kan det bli så mycket bättre? nu ska jag vänta tills josse slutar, då drar vi o köper glass o tittar på studenten i storstaden falköping :)
Ha en superbra dag, ni är bäst♥



~


1709

Somnade inte alls så tidigt som jag trode igår, jag somnade vid 11 och vaknade väldigt segt idag vid 7.
Skolan var jätte kul idag och det gick väldigt fort! Efter skolan har jag inte gjort så mycket,har för det mesta suttit vid datorn och kikat runt lite och lyssnar på musik och smsat med världens bästaste människa på denna jord!
Nu har jag bytt om till fotbollskläder och ska snart bege mig till dotorp för att träna,helt grymt.(y'
hörs sen♥

tehehe, love you all ♥

När världen faller ner är det du och jag,jag lovar och jag svär!

halloj!
Vid tio idag kom linn och emelie till mig, då stack vi t plantis och tittade när emma dansade,och vi dansade även hiphop det var skitkul och jag kunde faktiskt dansen efter ett tag :D, men violeta's dans var jätte svår, haha! Vi gick också runt och tittade lite i alla partiers ''hyddor''! Så har min dag sett ut faktiskt. Har nyss kommit hem efter att ha vart ute och gått en sväng, om en stund kommer becka o ska fixa lite saker, idag ska jag sova tidigt för är hur trött som helst..!
Nu ska jag smsa med min pojk och sen inte göra någonting :)
ciiiiaao ♥

jag tror inte att jag är kär i dig, jag vet det!

0000


lalalalalalalala ego ;'d

det är utsidan som ger insidan en chans men insidan som utstrålar utsidans glans


Färgad som en avatar eller typ som Chaka Khan, Ska du leka med blattar så är det genom pansarglas!

halu!
Kom hem från träningen för en stund sen, älskar värkligen o träna med mitt ''nya'' lag!
har ätit lite glass,duschat och tittat/tittar Sverige-Serbien
är ledig imorgon och ska dra till plantis med Emelie,Linn,Felicia och Wilma och fira nationaldagen och titta på min älskade vän emma när hon dansar med art dance!
nu ska jag titta klart matchen sen just live tha fkking life!
Ha en superduperbra kväll
ciao♥

Jag saknar dig något så otroligt mycket, du är allt

jag svär o svär på allt jag

när alla säger nej ska jag säga ja,när allting går emot ska jag hålla kvar,när världen faller ner är det du&jag!

Godmorgon!
ska strax börja fixa iordning mig till skolan,har klädångest igen, inte kul :'/
Efter skolan ska jag träffa en av dom finaste vännerna som finns och sen ikväll ska jag träna,yey!
ointressant inlägg, men de får ni leva med, haha
hörs sen♥

monday!

Godmorgon!
Igår var det final av bigbrother 2012 , hoppades på annica med hanna j vann skiten och hon är så värd det , så stark hon vart under hela resan!
La mig direkt efter bigbrother och däckade direkt,idag var ja så trött att ja inte orkade stå upp haha!
Men nu ska jag dricka upp min smooooothiie , sen dra t skolan o möta lolavo♥♥♥!
Ha en bra dag!

min finfina vän ♥

tredje juni

Heeej lovers ;D
har haft en grym helg hos pappa,har arbetat typ hela dagarna,och sovit 6 timmar på två dygn, haha!
orkar inte sitta och berätta allt som hänt nu i helgen,är för trött för det,men har somsagt haft jävligt kul!
Åkte med maxi hem,och han kör a-traktor de gick la i 30 km/h hela vägen och de tog la 50 minuter från pappa till falköping ( 2,7 mil )! Dunkade musik hela vägen och jag ÄLSKAR basen , helvete jag avgudar det, lätt bästa som finns typ!
Nu ska jag titta lite på facebook och så, sen får jag se vad ja hittar på , shit,klockan är bara 3?
kommer väl säkert däcka sittandes..
Imorgon börjar skolan igen,lika tråkigt som vanligt men om 13 dagar är det skolavslutning, ohyeah!
Ha en finfin dag♥♥

ögondrog,wayne är de bästa ♥

RSS 2.0