Valborgsmässoafton!

Dagen har tillbringats med Wiebke och bella, vi har vart hos dom,vart hos mig,hämtat tält,skejtat lite oså! Nu har vi för en stund sen satt upp tältet, vi ska sova där inatt, thehehh! Imrgon drar vi till Skövde och shoppar o litesånt, Senare idag drar vi upp t majbrasan!
SÅ JÄVLA GÖTT ATT VARA LEDIG TVÅ DAGAR EXTRA!
Ha en fortsatt fin måndag!

kärlek till er lovers ♥

Jag älskar verkligen rykten, jag får reda på så mycket om mig själv som jag inte visste.


TOKIO HOTEL





Nu



När jag var 8-10 år avgudade jag tokio hotel, alla mina väggar var täcka med affischer på dom, man såg faktiskt inte väggarna, jag hade halsdukar,mössor,vantar,skor,väskor ,tavlor,affisher,skivor,ALLT!
Jag lyssnade sönder mina öron med deras musik,jag verkligen ÄLSKADE tokio hotel!Jag sminkade mig som Bill hela tiden,alla klagade på mig och bah: hur fan kan du gilla dom,jävla emo..osv!
Men jag sket i det,jag stog för vad jag älskade,alltså bandet Tokio Hotel!
Men sen hände någonting jag vet inte vad..Jag slutade lyssna på dem,jag började ta bort affischer på dem osv! Men än idag har jag kvar ALLA affischer,bara att jag inte har uppe dom,alla mina saker med dom finns kvar! Visst jag lyssnar på dom då och då, och jag kan hälften av deras låtar nästan utantill!Jag sket i att plugga,att vara med kompisar för att titta på videos och sånt med dom.. Tokio Hotel var ett del av mitt liv då! Det är det nu med och kommer alltid att vara,men det är inte samma sak längre..
Men vad har helt ärligt hänt med Bill?hur ser han ut..?!!? Förut var han så gudomligt söt,snygg och perfekt, nu börjar han se gubbig och äcklig ut! Jag gillar han fortfarande,men så som han ser ut är lixom inte fint nån stans..Dem andra i bandet har faktiskt inte förändrats så mycket, det är bara Bill!
Jag lovar och svär,när jag såg på videos och bill började gråta,då gjorde jag det med, skrattade han skrattade jag! Tokio hotel är och förblir alltid en del av mitt liv det kan jag nästan svära på!
Länge leve Tokio Hotel!♥

18:47

Har vart på ikea med bella och hennes familj idag, har inte gjort så mycket mer..
Nu ska jag träna till halv 9, sen vid 9 är det veckofinal av bigbrother!
hörs<3

lördag

Kom hem från att ha spelat match för en stund sen, det gick åt helvete, men jag satte straffen iaf :D!
Snart kommer bella och hämtar mig, sen åker vi till henne käkar oså, sen sover jag hos henne,imorgon drar vi te ikea skulle ja tro :D!
Ha en fin helg, pussen!

Now you just somebody that i used to know!

Idag har jag hjälpt bella och hennes familj att flytta, gick jätte bra, sen åt vi pizza och satte ihop hennes dubbel säng! Inte mycket mer har jag gjort, han snackat med bästa e♥ i en halvtimme, Nu ska jag sova imorgon väntas match mot Våmb!
Godnatt♥

It hurts, but I never show this pain you'll never know If only you could see just how lonely and how cold.

Kom hem för en stund sen, har vart o tränat en stund,efter det så spelade e och hans lag match,så vi stannade o titta på den! Nu ska jag hoppa in i duschen,efter det ska jag titta bigbrother sen sova!
Imrgon är det fredag och helg,på måndag är det valborg o ledigt,tisdag ledligt,kan fan knappast bli bättre!

crying for you sweetie!

What makes bitches beautiful?

Skolan sög som vanligt,hade nationella o allt var bara tråkigt!
Drar till bella nu, sen vidare till träning vid 17:30!
Bloggar sen när jag kommer hem!

ronaldo, du suger!




Luis Lionel Andrés Messi♥








Skiter i om du är tjock,smal,fin eller ful.Nej det räcker med att vi ska ha så jävla kul!


fucking love you!


i'm sorry för dålig bloggning!

Hejs!
idag är det onsdag,i think? Dagen har bestått av skola,skratt,bråk och ah.. Om en stund kommer Nadja till mig och då ska vi göra nåt kul, längesen jag var med henne själv..! Är så sugen på ben & jerry :/
Igår var jag på ållevi , första gången på några veckor! Älskar det stället asså! Nu ska jag typ, vänta, och smsa med Eric, så ha en fin onsdag!<3

~ Don't mess with me, we both now that I'm better and stronger than you,bitch


-Allergic?
-Yes
-To what?
-
Nasty bitches

Hemma igen!

Hallå där, haft en bra helg?
Jag har inte gjort så jätte mycket faktiskt, pappa kom o hämta mig precis efter det senaste inlägget, då åkte vi och handlade sen åkte vi hem..Hemma fixade jag o pappa iordning tacos till resten av familjen kom! När dom kom hem åt vi och hade det soft, Igår hände inte heller så mycket, vi var i skövde och kikade lite, becka är världens pinsamaste människa, svär.Vi var inne på h&m, Då går becka fram till en tjej som håller i massa kläder,och frågar : Ursäkta,har ni något lila kofta här? Den tjejen bara bitch blickar becka o bah: Eeh.. jag jobbar inte här.. HAHAHA..!Idag hade vi kalas för Jenny (syster) där en del av släkten kom, fick även reda på att pappa o hans sambo ska till EGYPTEN??!?!?!?, Och vi döttrar får inte följa med :(:(:(:(:((( deppar sönder typ,, Kom hem för en stund sen då min faster Leila skjutsade hem mig.. På den korta tiden har jag hunnit duscha,dampa på min data,vart arg o sur och just nu sitter jag i ansiktsmask som jag skölja ur om 2 minuter.. Hela helgen har jag haft huvudvärk,illa mående som FAN, och magont, Har knappt ätit nåntnig asså,När jag äter så känns de som jag ska spy,så då äter jag inte mer.. Magen värker hela tiden , har tatt 4-5 alvedon på en helg, känns la sådär..
Nu ska jag skölja ut ansiktsmasken, ta på mig sovkläder och sen lägga mig i sängen för att chechka veckofinalen av bigbrother :D!
Ha en fortsatt fin söndag & njut,imorgon börjar en ny skoldag,en nyskolvecka!
Tänk positivt, snart helg igen :D!!!

Att säga en hemlighet till dig är som att skriva en status på facebook..

Imorse kunde jag knappt ställa mig upp, har gjort något jäkligt konstigt med mitt bäck/en ben! Går och haltar hela tiden och kan inte gå.. Just nu gör jag inte så mycket, har precis packat klart.. Lite bråk på facebook osånt.. Folk som är 98or och bor i skövde beter sig som 3 åringar helt seriöst, dom har ingen respekt för varken jämnåriga eller vuxna! usch!
Snart kommer pappa o hämtar mig, awesome.Såå bloggningen kanske inte blir bra..
Ha en fin helg allihopa, hörs♥

Jag är inte rädd längre! Om jag nu så ska behöva släppa taget, så gör jag det med ett leende denna gången.

Gick somsagt en promenad med bästis förut, vi snackade om allt mellan himmel och jord(nästan) behövligt.. När jag kom hem åt jag lite och tittade BB! Har lyckats att sträcka mig i bäcken-benet, och det gör så jävla ont måste jag säga..Ska börja lite smått med att packa,imorgon drar jag till pappa efter skolan och stannar där över helgen, på söndag blir det kalas för sister! Ska även hinna med att gå/springa 2 ggr per dag! Hos pappa är de allting lugnt, ingen skola,inga läxor,ingen tid att sköta! Bara lixom chillaxa in the forest! Härligt att gå morgon promenader i skogen. Love it!
Godnatt♥

loveyah!

Tar en promenad med bästavännen en stund!
nås på 0709375980♥


Torsdag 19 april

Halloj på er! Haft en bra dag?
Även fast jag har haft en riktigt förkyld dag så lever jag! Skolan var okej, efter skolan drog jag o emelie upp till bella och hämtade min cykel! Bella är sjuk just nu :/ När jag kom hem smsade bella mig och sa att hon ska åka med ambulansen till Sköve, kss! Jag är fett orolig, hon har fått något fel med sin blindtarm. usch, hoppas det går bra för henne :(
Nu ska jag iaf städa lite, och sen drar jag till emelie,så ha det bra lovers!

chelsea - barcelona

Kom hem från träningen för typ 2 timmar sen, har ätit lite, kollat på tv oså! Just nu tittar jag på Chelsea - Barcelona! KOM IGEN NU DÅ FÖRFAN BARCELONA, NI ÄR JU GRYMMA SÅ VISA DE NUDÅ!!!!
Anfallet är faktiskt jätte bra i båda lagen, försvaret med.. Det har vart så sjukt bra lägen, men som failar dom sönder det totalt.. jaja.. Har blivit förkyld som fan, går och pratar som en åsna, min hals och näsa är helt fucked up asså!
Dom senaste dagarna har jag däckat runt 9, fattar inte varför asså, är trött hela tiden nu..orkar inte!
Men nu ska jag slänga mig i sängen, titta på barcelona-chelsea matchen, när klockan slår 22:00 byter jag till TV11! Bigbrother time jao!
peace out♥

07:51

Nu sticker jag till skolan och efter skolan drar jag hem o pluggar och sen ut o går, sen bigbrother!
Nu kom bella,pussohej!

bring the noice.

Känner mig inte riktigt okej idag, bränner/svider i halsen hela tiden, och näsan kliar hela tiden! Orkar inte med att bli sjuk nu ! åååh pallar verkligen inte..
Men ni får iaf ha det bra, ska sova nu, orkar inte vara uppe när man är så trött så man knappt kan stå upp.

Börjar bli sjuk..

Efter skolan cyklade jag hem i haglet med bella! bella stack dock hem, för jag skulle äta,plugga o lite sånt! Men inget av det gjorde jag, när jag kom hem la jag mig i sängen och sätte på bigbrother! Har även hunnit med att äta lite glass , nu ska jag dra till bella, OCH jag börjar bli sjuk, förkyldning på G! Är trött som fan,huvudvärk och fruktansvärt ont i halsen! gaah, kill me, please?!!?
Hörs sen!

Godmorgon lovers!

Godmorgon på er, sovit gott?
Det har iaf jag, jag däckade vid tjugo i 9 igår i sängen med kläder på mig och i sängen, glömde stänga av tvn, haha! Mamma väckte mig vid 10 och då somnade jag igen. haha, trött chey! Nu ska jag fortsätta att platta håret, sen kommer bella och då går vi vidare till skolan. Det blir la niiice.
Hörs sen, ha en bra tisdag!

It will rain..

Eftersom att det spöregnar nu så har jag ingen lust att gå, men ingenting hindrar mig, jag sa att jag skulle klara det, och då ska jag fan göra det med! Om någon minut kommer bella, Då går vi ut och går en stund! Efter det börjar big brother vid 6 till 7! Sen kl 7  börjar bigbrother 24/7 och slutar 8! efter big brother 24/7 drar bella tror jag! Ska även ta lite styrka idag, Kör på magen idag istället för rumpa!
Ha det fint, seeyaah!

Träningsschema vecka 1

Måndag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Ut och gå!
  • Träna rumpmusklerna
Tisdag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Ut och gå!
  • Träna benmusklerna
Onsdag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Ut och gå
  • Träna armmusklerna
Torsdag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Ut och gå
  • Fotboll(?)
Fredag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Ut och gå i skogen!
  • Träna magmusklerna
Lördag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Springa ronden(2,5km)
Söndag:
  • Plankan,sittups,armhävningar,90grader morgon och kväll
  • Träna ryggmusklerna!

 

 

Denna veckan är det lite strul med fotbollen,vet inte om vi har några träningstider(alltså inga träningar)!Och i helgen får vi se om jag springer och går ut i skogen, för det gör jag endast om jag åker till pappa! Som ni ser så är det nästan samma saker varje dag,men har lagt till lite extra,om jag hinner!

Nu kör vi :D:D:D:D:D


22:26

Nu har jag tittat på veckofinalen, blandade känslor att Joe åkte ut, ha fick lixom stämning i huset oftast..Men jaja! Jag värkligen älskar bigbrother, får inte missa ett enda avsnitt, något av det bästa som fiiiinns, ja sväär!
Nu ska jag sova och ladda upp för morgondagen, plus min första vecka med myyyycket träning!
puss på er , sov nice vettja<3

För er som gör som jag!






People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on

Godmorgon(?)
Idag har jag hunnit med att träna i en timma,duschat,fixat iordning mig, fixat naglarna lite och ätit! Nu ska jag platta håret, och sen dra utåt! Ikväll ska jag checka bigbrother, vem tror ni åker ut? Amandus eller Joe? jag hoppas faktiskt att ingen åker ut.. Men en måste ju åka ut! Men håller på amandus, åker amandus ut, blir camilla ensam juuu.. haah! Känns som att klockan är typ 4,!
Imoron gäller det , ''my new life'' :D:D:D:D:D

godnatt!<3

Efter en tuff dag går jag o lägger mig,imorgon ska jag träna vid 8! så måste upp tidigt, men whatever?träna är de bästa som finns :D!
godnatt

Svar på frågestunden!

Postat av: nadja

1 : vad är det bästa du vet ?
2 : hur gammal tycker du själv att du ser ut som ?

svar:

1.De bästa jag vet är att vara ute sent på kvällarna med kompisar!(något av det bästa)

2.Typ 98a eller nåt.. alla tycker att jag ser ut som 98a lr 97a :P

 

Postat av: EMMA

- tycker du om mig?
- beskriv dig själv med 3 ord
- din ALLRA bästavän
- Vem av dina vänner står dig närmast?
- Bästa killkompis?
- Kollar du på utseendet eller insidan först?
- Vad faller du för hos killar

 

svar:

- Jag tycker att du är en helt fantastisk person som alltid ställer upp för mig. Du gör mig glad när det är jävligt omöjligt att vara glad.Du är så sjukt saknad så jag typ dör, och vi måste verkligen träffas i sommar, det är fan ett måste! Älskar dig bästavän! och saknar dig mer än något annat.

-uppkäftig,dåligtsjälvförtroende,bäst , haha :d

 

-Wiebke är typ min allra bästavän, hon o jag ska göra as mkt i sommar.

 

- Wiebke,bella,nadja,emelie och du!

 

-Eh, umgås mest med ziki och mosaia, för ngra dagar sen var det ramiz.

 

-Alltså, inte för att jag vill vara en dålig person nu, men hur många tar folk på utseendet egentligen? helt seriöst.. ingen gör väl det? Finns ju inte en as snygg tjej som är tsm med en ful kille,Alla vill väll ha pojkvänner/flickvänner som ser bra ut. Så både och faktiskt.,  jag börjar ju inte haffa/gilla en person utan att jag vet vem de är, måste känna personen först.

 

- Magrutor faller jag för :)

 

Postat av: Simone

1.vad tycker du om mig?
2. vad är det bästa du vet?
3. mjölk/vatten
4. saknar du våra tider ?
5. saknar du BESA?
6. hur gammal tkr du själv att du ser ut som ?

svar:

 

1.Ja, vi har vart osams i snart ett år, så tycker faktiskt inte alls om dig, du är faktiskt falsk..

2.Att vara hos pappa(ibland), vara ute sent med kompisar, åka på semester med pappas familj.

3.vatten, har inte druckit mjölk sen jag var skit liten!

4.nja,,

5.nej faktiskt inte, den jävla gruppen varade ju i några dagar..

6.checka där uppe!

 

Postat av: Wiiebkis

1. Har du ätit?
2. Hur mår du?
3. Favorit låt, säg inte mångaaaaa
4. Favorit pogram ? Sääääg inte många
5. Något du måste Göra innan du dör
6. Hur ofta har du varit riktigt kär ?
7. Allra bästavän?
8. Något du längtar efter
9. Något du aldrig glömmer, en sak!
10. De godaste du vet?

HAHAHA, svårt att ställa frågor när man vet de mesta..
ÄLSKARDEJ!

 

svar:

1.ja, jag åt senast med dig (:

2.Jag mår skit bra :D

3.lil wayne's låtar. du vet vad jag tkr om ;)

4.Big brother.

5.Flytta till L.A eller new york eller nåt, Gå på en riktigt fet fest, åka pulka i sälen (väggen)

6.Du vet vilka jag har vart kära i, men för er som inte vet, 5 ggr kanske!

7.Titta där uppe!

8.sommarn helt klart.

9.De jag gjorde med mosaia..

10.morsans mat.

älskardigmed<3

 

Postat av: EMMAS

1. vad tycker du är de bästa med dej själv?
2. vad tycker du om din egna blogg, 1-10`?

hehe ,,,, kommer dock inte på mer ;) PUSS

svar:

1.Ingenintg helt seriöst, ,men MÅSTE jag verkligen välja nåt, så ögonen.

2.typ 5-7..

haha puss!

 

Postat av: Victoria

1. Vad/vem saknar du?
2. Vad tycker du om mig?
3. Vill du träffa mig igen? :)
4. Gillar du att fota?
5. Kan du lägga upp mer vardagsfoton? (a) Eller foton du tagit osvosv.
6. Allraste bästa vän?
7. Hur många gånger har du varit riktigt galet kär?
8. Vem gillar du?
9. Vad heter ditt ex och vad tycker du om honom?:)

 

1.Saknar min gamla hund sippa..

2.jorå, du är en jätte söt tjej, som jag värkligen DIGGAR! du är sjukt snäll o finns alltid där. du är saknad.

3.jaa, de klart jag vill!

4.ja, jag älskar det.

5.Jo de kan jag väl, men på datan jag sitter vid mest, det är en standard data, kan inte lägga in bilder från mobilen,kameran där, så måste lägga in dom på min andra data,sen skicka dom till den vanliga datan, såjaa.

6.titta där uppe!

7.titta där uppe!

8.Jag gillar en kille som värklgen betydde allt för mg, men nu har det hänt massa skit mellan oss, och allt är fucked´up! fråga på msn lr nåt. så får du veta.!

9.Mitt ex heter Ali, jag hatar han helt seriöst.När man var tsm med han då var jag galet kär asså! När vi gjorde slut, då vet man vem han är egentligen, hur taskig han egentligen är, jag fattar inte att jag kunnat varit tillsammans med honom, jag skäms helt ärligt talat.Han kallar så sjukt många folk tjocka, och att dom ser ut som stryk. Men han borde titta på sig själv, för han ser inte perfekt ut heller.Han fattar inte att han kommer få så sjukt många haters snart om han inte börjar bete sig.Han fyller 15 idag, men han beter sig som 11.. Han sa att jag var fetare än halva jordklotet, och tack vare han har jag fått så jävla dåligt självförtroende, jag går in på bantningssidor varje dag och tittar hur barn ska banta!det är lixom inte okej att gå på folk som är 2 år mindre, att säga att man ska gå o dränka sig, banta, dö osv.Varför var du tillsammans med mig om jag var så jävla tjock? Jo för att du utnyttjar folk, UTNYTTJAR.sluta skryt om att du är så jävla tuff och 2 år äldre, ingen bryr sig.Dessutom, så började han med en annan tjej precis när vi hade gjort slut, sen när han inte fick henne började han med mig igen, sen har han hållt på så, sen när jag sa till honom : nej jag vill inte ha dig, då började han igen, att kalla mig tjockis,flodhäst,osv! och säga att jag äter på donken varje dag, men det gör jag faktiskt inte, när jag är på donken köper ja oftast glass!  Så  ali, detta vill jag säga till dig, Hellre tjock och mätt, än smal och hungrig! fuck you!

Postat av: emelie nilsson

1. Vad tycker du helt ärligt om mig?
2. Favorit mat?
3. Favorit dricka?
4. Bästa/ finaste djuret du vet
5. Vad tycker du om din skola?
6. Vilka är dina allra bästavänner?
7. Tio bästa bloggar
8. Vart köper du mest kläder?
9. Favorit färg?
10. Vad är det bästa med fotbollen?

svar:

 

1.Skit snäll tjej,som är grymt duktig på fotboll, du är jätte söt emelie!

2.mammas mat :D

3.multivitamindryck ;)

4.hästar trorja!

5.Vissa dagar hatar jag den, vissa dagar är den de bästa som finns.

6.wiebke är min allra bästavän, sen har jag fler bästavänner som betyder så sjukt mkt för mig, som bella,emma passhier,nadja,emelie,sara osv! ni vet vilka ni är.

7.Bästa bloggarna och dom ja  följer finns på min blogg, i vänster spalten står det : VÄRT ATT TITTA, där står alla jag följer.

8.Gina tricot,HM,JC, när jag får mitt bankkort, då jävlar börjar ja shoppa på junkyard.

9.alla typ

10.det är bara så sjukt kul, känna känslan när man vinner!

Postat av: My Törnqvist

1. favorit sporter?
2. hur är du som person?
3. har du någon häst?
4. vilka bloggar läser du?
5. läser du några kända bloggar?
6. om inte, varför?
7. har du några syskon?
8. vad tycker du om din klass?
9. gillar du att shoppa?
10. hur ofta spelar du fotboll?
puss<3

svar:

1.Fotboll och Badminton.

2.uppkäftig,snäll mot dom som är snälla mot mig, blyg, typ så.

3.Nej, ja sålde min för nåt år sen..

4.titta ovanför.

5.kenza's och kissies ibland.

6.-

7.yepp!

8.jag älskar den!

9.när man hittar något så är det väl kul :)

10.2 gånger i veckan!

puss<3

Postat av: Amanda
1. Vad gillar du att göra mest på fritiden?
2. När började du spela fotboll?
3. Vilken är din favvo blogg?
4. Har du husdjur? lr haft?
5. Saknar du nån?

svar:
1.Spela fotboll,vara med vänner!
2.jag började spela fotboll början av 2008!
3.Titta där uppe.
4.hos pappa bor jag på landet, och där har vi ,7 hundar plus valpar, katter,hästar osv:)
5.ja det gör jag.

Postat av: sara din habibi
betyder jag fortfarande mycke för dig?
kommer du ihåg alla våra grymma minnen?

svar:

Ja, du betyder så jävla mycket för mig älskling!
dom är oförglömliga älsk!

Postat av: bella

1.Vad är det pinsammaste du har gjort?
2.Vad tycker du om mig?
3.Ska du flytta till USA?
4.Varför är du rädd för fjärilar?
5.Vad vill du utbilda dig till?
6.Vilket är ditt favorit ämne?
7.Puss eller kram?
8.Vem har du vart ovän med längst i ditt liv?
9.Vad gillar du o göra mest?
10.Favoritdag på året?
11.Vilka tvprogram tittar du på varje dag?

 

svar:

1.HAHAH, finns mkt pinsamt jag gjort, men något av det , när jag var liten, var vi på lilla blå (ett café) , då gick jag på toan, sen när jag kmr ut hittade jag inte mamma, sen såg jag henne(trode jag) så jag kom mot henne bakifrån och kramade henne , sen när den tjejen vänder sig om , visar det sig att det inte var hon.. hahah..
2.Min bästavän, barndomsvän, jag älslkar dig något otroligt mycket , du äger.
3.Pappa har pratat om att vi kanske ska titta på en gård i usa, så vi får se..
4.haha,jag är rädd för fjärliar för dom är livsfarliga..
5.jag SKA utbilda mig till bartender.
6.idrott.
7.både och faktiskt,men mest puss
8.simone, snart ett år.
9.titta där uppe!
10.då vi åker till lysekil,massa semester dagar,skolavslutningen,födelsedag,julafton, osv!
11.Måndagar tittar ja på bigbrother,tisdagar :lyckan i l.a och bigbrother, onsdag: min pappa är bättre än din pappa och big brother,torsdag:du är vad du äter och big brother ,fredag:let's dance och bigbrother, lördag:kvällen är din, söndag:kontoret,time out,bigbrother.

 

 


Somebody that I used to know!

halloj!
Bion var sjukt bra igår, haha jätte rolig med , blev att jag sov hos wiebke igår kväll,vi somnade vid 12voch vaknade halv 1 idag! Vi åt god frukost och låg och chillade o titta big brother, sen bestämde vi oss för att ta en sväng te donken! där drack vi cola o åt paj, sen kom bella till donken och då köpte dom varsin paj.Sen åkte vi till PA:s och köpte energy dryck och sen skyndade jag o bella oss hem till mig,och vi trode det var bb nu vid 7, men kom på att bigbrother är  bara kl 6 på lördagar.. Nu ligger jag o bella i sängen och spelar bilspel. Ska kanske te henne sen. men vet inte riktigt än (: Tänkte svara på frågestunden idag ,eller nästa vecka! På måndag börjar jag med träningen o allt dedär som jag bestämt, då får ni somsagt träningsschemat åxå :)
Ha det nice,så hörs vi lovers!

~ Du hatar mig för att jag är bättre än dig.


fredag den 13de

Trots att det är fredag den 13de så har jag inte haft någon större otur alls! Har bråkat lite i skolan oså, men annar har det inte vart något! somsagt så är det fredag, och jag ska på bio med bästavän och tillbringa min fredag med henne! det blir hur nice som helst, nu sa jag fixa iordning mig, sen dra till wiebke och sen vidare till bio! American pie väntar :D
Ha det superbra, vi hörs!

Börja träna mera!

Okej,nu är det såhär, nu ska jag ta tag i min träning!
Just nu kör jag plankan i en minut morgon och kväll, och några sittups morgon och kväll! tränar fotboll 1-2 ggr i veckan. och du sätter jag igång på riktigt! Såhär kommer mitt träningspass se ut från och med NU!!!

  • Fotboll 1-2 gånger i veckan
  • Plankan morgon och kväll (1minut eller längre)
  • Sittups morgon och kväll (50-100)
  • Armhävningar morgon och kväll (så många jag orkar)
  • 90 Grader morgon och kväll ( 1minut eller längre)
  • Ut och gå eller springa (2,3 eller 4 ggr i veckan)
Så varje måndag från och med nu, lägger jag ut mitt träningspass på den kommande veckan! Detta ska bli spännande och kul, men jag ska gå ner i vikt,och jag ska bli vältränad! Jag vet jag är bara 13 år iår, men jag bryr mig om min kropp redan nu! jag SKA klara detta!! ska även äta rätt nu, har ju godisförbud , äter alltså INGET godis,äter nästan aldrig chips, läsk och sånt ibland, men nu ska jag äta bra, frukost,lunch,middag kanske några mellanmål!
På måndag börjar jag på RIKTIGT!

FRÅGESTUND!

Kör igång på min tredje frågestund här på bloggen!
Fråga vad ni vill och hur mycket ni vill, jag svarar 100% ärligt.
Svarar på allt om någon vecka (:

17:00

Har legat i sängen och tittat på big brother avsnitten som jag missade igår när jag var ute! Haha, jag älskar big brother så sjukt mycket! Favorit serien helt klart :)
Nu ska jag duscha o sen hitta på något skoj med nåra av favvo vännerna,så ha de bra, vi hörs o ses (i dina drömmar!)

just kidding <3

ssööötttttttt

Nu lyfter vi taket och river hela haket!

Kom hem för en stund sen, var på donken förut med emelie och bella o hade sjuuuukt kul!Efter det träffade jag Ramiz & Benji! var med dom i några timmar och hade jätte kul!Vi cyklade runt snacka väldigt mycket ochja!Nu ska jag väl snart lägga mig i sängen och smsa med socialt folk! så vi hörs imorgon!
puss!

tidsfördriiiiv!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? fuck no!
2. Har du sett din bästa vän gråta? yes!
4. Vad åt du senast? donk1
5. Har du fått någon komplimang idag? yes!
6. Har du varit med i en rättegång? nepp
7. Är du polare med grannarna? hälsar väl då och då.
8. Vilka språk pratar din mamma? just swedish
9. Vilka länder/städer har du bott i? Sverige, falköping,samma område men olika lägenheter 5 grr,vartofta och ursviken i norrland!
10. Senaste piercingen? örat.
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? igåår !
12. Gay? nej jag är inte gay.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? haha no.
14. Har du äggat någon? ney
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Haha nej
16. Suger det här? yesssss
17. Har du varit på stranden? haha ja?
18. Har du haft en stalker? ksk det!
19. Minns du dina/din musiklärares namn? yep
20. Hur bra är din syn? Den är la bra!
21. Har du varit på ett party? yes
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?njae..
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? ---
24. Har du varit utomlands? bara norge och danmark.
25. Har du sett din bästa vän naken? haha.. ingen kommentar..
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? vetinte
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? säkert.
28. Var är dina syskon just nu? Ingenaning.
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? don't remember
32. Vad ska du göra i helgen? dygna med fett goa vänner!
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? puss från r
34. När var du riktigt sjuk senast? När jag hade ett hål i trumhinnan.
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? haah, charlotte parelli eller vad hon heter, var la typ 6år(?)
36. Vad finns i din bakficka? money.
37. Har du färglinser? Nope
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? sooov.
39. Vad är det första du gör på morgonen? tittar sms !
40. Vad ska du göra efter det här? smsa!

hallå där , kött o blåbär!;)

Hello godingar!
Hur har eran dag vart? Min har varit helt okej, började tio över 9 med NO! Dagen rullade på och vi slutade tjugo i med spanska! Okej dag , snart ska jag träffa några godingar (?) Senare ikväll ska jag träffa en riktig pudding! Nu ska jag snacka klart med bästis o sen fixa mig lite och sen utgååång :)
ha de bra !!

fucking true shit bitch!

so true!

Du vaknar upp och din dag är förstörd för att du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ta på dig, och på Moskvas gator fryser en 14 årig flicka ihjäl för att hon inte har någon tröja. Du blir arg på dina föräldrar för att du tycker att dom har varit dumma, och i Afrika blir en 8 årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete. Du blir sur på din fröken för att du tycker att hon ger dig för mycket läxor, samtidigt i Indien gråter en 10 årig pojke för att han aldrig kommer få börja i skolan. Du tycker skolmaten är äcklig och slänger i stort sett allt du har på tallriken, och i Sudan dör en 3 årig flicka av svält

whoooo's that girl?

Hej på er!
Wiebke stack för en stund sen, vi har hunnit med att äta lite,suttit vid datan,haft så jävla kul och skrattat ihjäl oss, o checkat bigbrother! Hahah, fyfan vad jag har saknat dig vännen, känns som flera år sen vi sågs!Nu har jag precis satt på mig min lilwayne tröja som jag fick av pappa på elmia! är hur jäkla glad som helst :D!Om ett bra tag tar jag och lägger mig i sängen, för imorgon väntas en ny skoldag,skolvecka,skolmånad ändå till SOMMARLOVET! längtar som fasen!Det är ju då ALLT roligt händer.. ååååh taggar allting, Lysekil med världens finaste vän,träffa emma(måste),falkenberg,liseberg,sommarland,danmark,husbilstripp,norge,strömstad, ALLT, längtar så sjukt mycket nu! och något av det bästa, ållevi sena kvällar med goa folk är nästan de bästa som finns!
Nu ska jag fixa lite småsaker och smsa med R och W.
seeyaah!

shooo

Har inte kunnat blogga på hela lovet, har vart hos pappa o har vart på elmia o lite sånt, men nu kör vi som vanligt, trorja!
Cpwiebke kom till mig för ett tag sen, så nu är jag med henne, vi har käkat lite glass och sånt, nu står hon i ett hörn och cpar sig! -.-
så nu kan ni titta in här lite varje dag, gör lite inlägg då & då ;)
puss<3

RSS 2.0