HAPPY NEW YEAR ~ WELCOME 2012 ~ THE LAST POST OF 2011!

Vaknade av emmas alarm vid typ halv 8 , emma stängde av det, båda somnade om , vaknade igen vid 8 somnade om, mamma väckte mig vid 9 , då somnade jag oxå om och sen kl 10 , då gick vi upp, fixade oss, åt frukost och litesånt, sen åkte vi vidare till mormor där vi för det mesta åt , skrattade och hade det trevligt! Sedan åkte vi hem, jag och emma har vart med arton för en stund sen, vi smällde lite raketer och hade de sköj! nu sitter vi här med varsinn data och lyssnar på musik & smaskar på chips,och väntar på att klockan ska slå tolv så vi kan gå ut och smälla dom sista raketerna&dricka årets sista pommac. ;)
snart är det ett nytt år och hoppas det bilr lika bra som 2011!
2011 har vart ett jätte bra år för mig. ! för endel andra har det vart kasst , men absolut inte för mig.
vill inte att det redan ska va slut , men jag spenderar min första dag på 2012 med min emma. lägger KANSKE upp lite bilder på 2011 , får se om jag pallar det :)

minus med 2011 - Det har vart massvis med bråk,skolan har vart kass & inte gått jätte bra , inte med betygen och så utan kompisar och sånt.och att sippa dog..

plus med 2011
- att jag fått vänner som har förändrat mitt liv,träffat världens bästaemma,gjort massor som jag inte ångrat, haft sjukt kul med mina vänner,vart ute sent på kvällarna och bara levt livet.& att jag fått en som värkligen har känslor för mig!

nu ska jag ta och vara lite social med emma, eller försöka, thehe.


/\
|
\/






~



ska försöka avsluta det oxå. haha!

puss<3




23:26

arton gick hem för typ 5 minuter sen, så nu ska nog jag o bästaemma sova, imorgon väntas massa roligheter med min bästa!
puss<3

Säg inte att jag är allt,om jag en dag är inget.Säg inte att du älskar mig om du en dag tänker hata mig.Se inte åt mitt håll om du en dag tänker titta bort.Lova inget om du nt kan hålla det du sagt.Torka inte mina tårar om du en dag tänker skapa dom.

sitter här med finaemma och vi har precis kekat oss mätta på pizza!mums,,vi har inte gjort så mycket idag , vart med arton och suttit vid datan och dunkat musiiiik.blir väl antagligen att vara med arton igen och sen vet jag inte så mycket mera! Imorgon åker vi till min mormor som fyller 60 och firar henne och äter nyårsmat, senare typ på kvällen ska vi dricka pommac och skjuta raketer, ååzzuum.
Men nu kommer snart arton och vi ska sitta i min trappuppgång och inte ha något liv alls, HAHA, fråga inte varför..
uppdaterar antingen ikväll eller imorgon.
vises!!




Lite smått halv cpbilder från igår kväll/natt!

-tagna från honey's blogg!

quickly slams it.

om en halv timme ska jag gå till stationen och möta upp emma som kommer med tåget, har ätit lite , städat rummet, fixat mig, så nu är jag nog redo snart att gå och möta henne,
damn, inte nervös, men det kommer nog snart.. ihihih.
puss

23:26

vaknade tjugo över tre idag brevid mina sötnosar bella och wiebke.vid halv 5 skulle bella åka till hårfrisören så jag och wiebke stack hem till mig, åt och satt vid datan lite , sen kom bella och vi gick ut och va med några fina vänner, sen hände lite saker som jag inte vill ta upp här, och ännumer saker och ännumer.. imorgon kommer emma , kan faktiskt knappt tro det, det har gått sjukt fort, men imorgon ska jag träffa min sötis för andra gången i mitt liv.nu ska jag ta och städa rummet för det ser ut som HELVETE nu.. tehhehe, Men nu ska jag vara lite social med emmapemmapäronpung för jag sitter här och camar med henne. hahahhahahaahah,hon är så störd min goding.. puss<3


även om vi är 27 mil ifrån varandra så älskar jag dig oerhört mycket!

- emma passchier , ett hjärta av guld

exakt 6 timmar på epic sax guy.

klockan är 4 minuter över 5 på morgonen och vi har lyckats att inte somna än ;) 5 timmar kvar tills vårat rekord är över, sen får vi bestämma om vi ska sova eller inte..vi har spelat massor av wii , tatt kort, skrattat så jag fått ont i magen och ah. kvart över 5 är det ice age på tv4! hahah gryyymt! snart börjar det ljusna ute , trolololoo .. nu ska jag titta på tv sen iceage. pusssssen

So cute!


dags att dygnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




Dygnar med mina fina busfrön! massa godis,wiispel,flummande,skrattattacker,camande och monsterdrickande :)
samtidigt så har vi på våran underbara epic sax guy! yaao, 2 timmar och 31 minuter.. oohyeees
En person förstörde nästan min kväll/natt, men när jag har mina 2 älsklingar vid min sida så har vi en awesome natt.nu ska jag vara social med mina finfina bästavänner - wiebke och isabella!

28 december

Ligger i sängen och har precis tittat klart på  Chuck haha, riktigt bra serie. Innan det så tittade jag på någon hästshow , fett avundsjuk på dom som har lärt sina hästar så mycket!
Idag ska jag antagligen träffa sofia och ikväll dygnar jag med wiebke och bella! awesome dag .
Imorgon ska jag träffa ali , seif och några mer :)  har sjuuuukt ont i magen, och har det typ hela tiden, vet faktiskt inte varför. Om 2 dagar kommer bästaemma, sjukt va tiden går fort , ska bli hheeelt awesome o träffa henne igen!
nu ska jag ta och fortsätta titta på tv och smsa med seif, ha det braaa

seeyaah!

KANAL SVT2 - 22.40-00.35 - LADY GAGA ON MADISON SQUARE




That girl is amazing and crazy! <3

-You said ''I love you'' I said it too. The only difference is, I didn't lie to you..

Lagom tid&lagom bra dag nu går jag och lägger mig :')

16:59

Kom nyss in från att ha ridit en låång sväng med sissyyyy.Värkligen jäätte längesen jag red . tog ungefär 1 timme och 40 miunuter, mer har jag nog nästan inte gjort, har tittat på tv,och suttit vid datan, det blir en fett lugn dag idag.
åker hem antingen imorgon eller på onsdag, får se lite hur jag känner, eghheh

hoppas ni haft en fin jul allihopa!


typ så känner jag nuuuu.

göteborg again!

var ju i göteborg idag igen, men idag köpte jag inte julklappar utan idag firade vi jul hos farbror i hans ''lyxhus'' och körde en julklappstävling! Det gick ut på att få så många sexor som möjligt på en tärning, vi körde tills alla julklapparna var slut, jag fick ungefär 5 st . sen tog farbors barn alexandra på en äggklocka på en kvart och då fick vi köra några varv igen med tärningen , och då förlorade jag 2 st , så jag fick med mig 3 julklappar hem och 1 från kusinerna alexandra och krille.
jätte rolig dag och måste säga att jag AVGUDAR deras hus.. sjukt snyggt.
nu sitter jag i min fiiiina roooosa onepiece och dricker chiliglögg, göttgött :)
ni får ha det så bra , uppdaterar senare eller imorgon!

fortsatt trevlig annandag jul! <3

christmas eve !!

Snart är klockan 12 vilket betyder att det inte är julafton mer , har vart hos farmor & farfar hela dagen och firat jul med släkten.efter åkte vi hem och jag gav mina julklappar till familjen , jag fick även en onepiece, så nu går hela familjen runt med en onepiece här i huset, hahh!nu ska jag alldeles strax sova , ska upp tidigt imorgon för att åka till göteborg och träffa min hmm.. farbror blir det, kan säga att jag träffar han minst 1 gång per år, känner han knappt..haha.men ja , jag ska iaf till göteborg och fira jul och ha julklappstävling också:)!


är fett avundsjuk på emma & wiebke som fått iphone 4..
men jag nöjer mej med min iphone 3 som jag haft i 1 år och 5 månader och 13 dagar! lite sprickor här och där men huvudsaken är att den fungerar:)
Ha ett bra slut på julafton mina kära vänner!<3<333<3<3

10.44 - 24 december 2011

Vaknade av att mamma stog och viskade - alexandra,alexandra vakna.. hon hade gjort julfrukost till mig, jätte gott,men när jag haded ätit fick jag jätte ont i magen så jag la mig ner lite! nu har jag vart vaken ett tag och bara suttit vid datan och öppnat endel julklappar, det stora paketet får vänta tills jag kommer hem!
Har precis kommit ut ur en snabbdusch, snart åker jag och firar jul med släkten , merry christmas ♥

NO SNOW BUT..MERRY CHRISTMAS EVERYONE ♥




Äntligen är det julafton, nu går jag och lägger mig för nu är det natt, och sen på dagen ska jag öppna julklappaaaar :D

*happyface*

The day before Christmas, you begin with the Christmas shopping!

Runt 4 tiden drog jag och mina bästavänner till stan för att köpa lite julklappar nu innan jul!
Blev rätt mycket julklappar, efter vi hade köpt klart drog vi in till Lilla Blå och fikade!
Där satt vi i kanske 2 timmar , käkade,snackade och tog det bara lugnt, när vi ska gå därifrån och ska lämna tallrikarna och glasen och lite sånt så spiller såklart wiebke ut sin oboy som var kvar och jag & bella börjar asgarva, sen ska hon precis ställa det i dendära vagnen så puttar hon ut någons loka flaska som är av glas! och jag brister ut i asgarv, gud så pinsam hon är den bruden hahah!
Åkte inte till pappa idag, utan det blir imorgon vid 12 ungefär, då kommer pappa & resten av familjen o hämtar mig, sen åker vi till farmor och firar lite jul där! sen har jag ingenaning om vad vi ska hitta på :>
nu ska jag inte göra någonting, bara sitta och chilla och skriva med mina fiiina vänner som är inne på msn och fb!

god jul till er alla , ha en riktigt bra jul!
Ta hand om er ♥

happy life.

1. Hur gammal är du? 12

2. Hur länge har du haft din blogg? 2 år och 5 månader! fast bloggade ingenting mellan 2009-2010 , så typ 1 år då.

3. Hur många är ni i din familj? I mammas familj 3 st och i pappas familk 6 st!

4. När var sista gången du verkligen skrattat? idag!
5. När något är fel, vem är den första personen du vänder dig till? Emma,wiebke eller bella!

6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjort? Ja
7. När var sista gången du grät mycket? 6 augusti!
8. Är det någon du vill göra allt för? Mina vänner & min familj
9. Hur många kan du berätta allt för? emma,wiebke,bella och emelie
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? yes.
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? jao!
12. Beskriv dig själv med ett ord? kaxig!
13. Har du något som hör till ditt ex?
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? nej

15. Fullständigt namn? alexandra elisabeth viktoria kurikka
16. Favoritlåt? många
17. Favoritfärg? allt typ.
18. Bästa vänner? ni vet vilka ni är!

19. En person jag saknar? emma<3<3<333
20. Mitt missbruk? -- ?
21. Favorit butiker? Bikbok, Gina , h&m
22. Favorit djur? Häst & hund
23. Lång? runt 1.64
24. Vem har ditt hjärta? Familj och vänner
25. Favorit film? så många så jag inte kan välja ut en!
26. En hemlighet? !?
27. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 10!
28. Vem har du flest minnen med? sara!
29. Människor du nyligen blivit bra kompis med. ...
30. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Dom flesta av mina vänner

23 december

godmorgon på er lovers!
Vaknade för drygt tjugo minuter sen av att jag trode att det var jordbävning ute, men det var bara en sånhär lasbil som hackar bort is och sånt!
Idag hinner jag antagligen träffa beestisarna och sen åker jag somsagt till pappa!


for the whole world, you are nobody, but for someone,you are all over the world


thats why you mad.

haft skolavslutning idag , endast högstadiet ohyes ;) hhaha,det var sjuukt kul,några av våra lärare gjorde en parodi av bruno mars - the lazy song. min mentor var själva ''bruno mars'' haha,jätte kul att se :)
efter jullavslutningen stack vi te skolan och körde typ en lek med klassen, goddamn vad jag älskar min klass <3<3<3<33<33<3<<3 :D
sen skulle vi egentligen äta men jag,mosa,bella,wiebke och emelie drog te biblan istället och träffade några fiiinfina vänner!
vi tillbringade resten av dagen där och låg bara o myste , tihi :) en av dom bästa dagarna på längre måste jag säga.
sen när det stängde gick jag och bella hem tillsammans, när jag sagt hejdå till henne utanför mig så ska jag precis ta av mig ytterkläderna, då ser jag bella komma igen utanför, då har hon SÅKLART tappat sin mobil,så ja , jag tvingas med ut i kylan utan jacka , med foppatofflor i snön, myyyys!
tillslut hittade vi den,den låg i en typ buske i snön, haha..
Nu sitter jag här och är gaaaaaaaaanska trött och ska då sova nu :)
imorgon åker jag till dadiiiii och firar jul med släkten och sen kommer jag hem om 1 vecka,sen kommer BÄSTAEMMA den 30nde och då ska jag tillbringa slutet av lovet med henne, det kommer bli så jävla grymt, kommer sakna mina underbara vänner här i falköping, men jag får stå ut med att inte träffa dom på ett tag nu :/
nu ska jag försöka avsluta detta lååååångalåååångalåååånga inlägg,, hmmm.

haha vi hörs, puss <3

so damn cute ♥



hahah,så sjukt söt lilltjejen är :)

du är den enda som kan få mig att le så mycket.

hejhallihalloj, precis snackat med världens snällaste vän i telefon i typ 2 timmar,har gratis ringpengar så man får passa på ;)
skönt att få prata med en kompis man värkligen litar på och har så sjukt roligt med! Ska alldeles strax sova för imorgon väntas en kort dag, julavslutning för hela skolan , awesome.Åker till wiebke tio över 8 så fixar vi iordning oss , sen börjar vi tjugo över 9 och slutar tjugo över 11 ! ibland diggar jag skolan :>
nu ska jag ta och äta något, har inte ätit på 10 timmar.. :/

hörs imorgon!

har man fett tråkigt så har man!

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård. (förut)
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.-varje dag
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.-3 st
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[/] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[/] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil

[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[xxxx] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[/] Du är en ganska snäll person.

Total:23
———————————
Total : -du är inte jättebra, men det duger

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig! - jarrå :D



Kom precis hem , har vart ute med några av världens roligaste vänner!!
skolan va helt katastrof idag,hatar skiten,orkar inte ta upp det på bloggen just nu, men dom som vill veta får fråga mig..
nu ska jag snart sova , imogron har vi sovmorgon till kl 9 och sen ska vi titta på narnia med klassen och äta godis osv :D mysig skoldag!

4 dagar kvar till julafton och 10 dagar kvar till min bästa kommer :*

sitter här i min säng med datan , rostemackor och varm choklad nu innan skolan börjar igen.
börjar 10 över 9 och vi ska ha lite städdag idag i skolan, för imorgon så ska vi antagligen titta på narnia och keka godis och sånt med klassen, om vi sköter oss,teheh..
nu ska jag äta upp och fixa iordning mig, sen kommer sötan hit och vi går vidare till skolan :)!

ha en fortsatt bra dag!

drar ut med vännnnnnner :)

drar ut en stund me några fina vänner

puss <3

its snowing .. again

vaknar av att min syster står och skriker på mig att jag ska sätta på fläkten sen när jag går upp , och dåååå får jag ett litet utbrott och inte lyssnar såå jätte bra på henne! och  ah.
somnade väl runt halv 2 igår och vaknade halv 9, skön sömn osv, när jag tittade ut ser jag massvis med snö, sköönt!
nu ska jag gå och äta tror jag och sen fixa iordning mig och gå ut och hitta på något, kanske fota lite ? ;)

update later

TA BORT BLOGG?

Har typ ingenting att blogga om ingenting är roligt här på bloggen !

TA BORT?

ÄLSKA GÖTEBORG!

Kom hem för ungefär 1-2 timmar sen! Har vart i göteborg och julhandlat och hälsat på syster på sjukhuset!
För min del blev det inte så mycket köp jag köpte ett par byxor till mig själv för 399 kr! fast egentligen skulle jag köpa till sysrarna , men det blir i veckan tror jag! Efter vi hade ''shoppat'' lite så åkte vi somsagt till Östra Sjukhuset och hälsade på älskade syster som ligger där nu! hon har legat inne två somrar, 2 julafton tror jag det är nu! på ett år har hon gjort 6 operationer , hemskt.. men hon är stark , hon klarar vad som helst, hon kämpar, du är bäst sisteer.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på för kul, antingen så sitter jag kvar vid datan lite och gör mat, eller så  går jag raka vägen till sängen och drömmer mig bort, orkaar ingneting justnu, fråga mig inte hur jag inte  kan orka att sova. heehe!imorgon åker jag hem till fina falköping , på kvällen blir det kanske att träffa mina sötisar , tehhe...
ne nu hoppa cpekatten på min och la sig på min mage , så nu ska jag gosa med kissen, vi hörs

seeyaaah!<3

love the way you lie

Nu går jag till stationen och möter syster sen kommer pappa och hämtar oss sen åker vi till pappa!
ska bli fett skönt att åka bort från falköping igen, för imorgon åker jag ju till göteborg!
uppdaterar ikv eller imorgon,

puss

sorry för dålig uppdatering!

förlåtförlåtförlåt, att jajg inte uppdaterat så mke, men har prov typ hela tiden nu dom sista veckorna, så jag sitter o pluggar och hela veckan förutom igår har jag vart ute me kompisar på kvälllen.. Idag åker jag till pappa och imorgon åker vi till göteborg för och shoppa och åka till sjukhuset som min syster ligger på just nu ,
nu ska jag ta o fortsätta fixa iordning mig och sen tralla vidare till skolan!

bye :*

what maked you beautiful ?

Känner att detta kommer bli en seg dag för mig , somnade runt 11 igår kunde inte sova, sen vaknar jag mitt i natten av att det regnar som f*n! är ganska trött nu ska strax upp och fixa mig och ah!
Men jag uppdaterar senare..

puss

11 days left , soon it's christmas!

Ligger i sängen och skriver lite med folket som är sociala vid denna tiden!
Imorse vid tio i 9 åkte jag till wiebke vi fixade oss ungefär likadant , vi skulle göra e liten surprise för bella och emelie och dom andra säkert :)
Jag och wiebke klädde ut oss lite för det var ju julavslutning för år 5 och vi var bakrundskör åt dom iår!
Det gick superbra med lite flumm och sånt med skit i det, vi hade ju kul iaf! :)
Efter vi hade sjungit kom vi tbx till skolan, inte för att skryta men de tog 3-4 minuter att åka från kyrkan till skolan, och det är ganska långt åxå! hehehe!
men iaf, när vi kom tbx till skolan blev min klass bjudna på lussekatter,pepparkakor och saft! vi är rätt awesome!
Sen åt vi och sen hade vi bara bild och spanska kvar! jag och wiebke gick med tomtemössor hela skoldagen, förutom på spanskan för då har vi alltid en fröken som står och bevakar en hela tiden, så nepp jag fick inte ha någon mössa där inte!
nu ikväll har jag vart med dom jag har vart med dom senaste kvällarna! dom är helt awesome måste jag säga..
Nu ska jag fortsätta vara lite social, vi hörs bye <3


så söta var vi todaaaaaaay! :)

ta chansen nu , sen är det kanske det är försent!

efter en fett go kväll med roliga vänner är jag huuur trött som helst! ska ta och sova nu

höörs!♥

egftshdfhsf

Vi skötte oss inte specielt bra på engelska lektionen så våran lärare sa : packa ihop sakerna sen får ni gå!
Hon ska snacka me rektorn och ah.. så nu har vi 50 minuters rast och vi sitter här igen hos mig :') Fast våran lärare suger egentligen! men det är kul när hon blir arg, då sitter nästan hela klassen och skrattar...
Efter skolan ska jag kanske te stan med wiebke och sen ikv ska jag kanske vara med bella a & m !!
nu ska vi sitta här tills vi börjar igen och ha trööök svenska, sen slutar viii!



RAST!

sitter hemma hos mig med emelie,wiebke och bella vi har rast nu så vi gick hit och satte oss vid datan lite, innan vi börjar igen! Nu ska vi gå tbx igen och ha lektioner! slutar tjugo över tre idag, fett seg dag!

update later

städa-check!

Tog inte så jätte lång tid att städa , men det var väääääldigt behövligt måste jag säga..
Sitter och väntar på mat nu, är helt utsvulten! Om en stund kommer wiebke hit oxå , vi ska hitta på ngt antagligen joinar bellis åxå! Nu ska jag bara fixa med lite småsaker i mitt rum och sedan ska jag äta godmat som kocken till mamma har gjort :) <---- ni kanske nt fattade ? men min mamma är kock:>

ha en fortsatt trevlig söndag ♥



ungefär så känner jag mig justnu!

STÄDA!

ska sätta igång med att städa mitt rum nu!
högsta volym på musik!
själv hemma
AWESOME!!


Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Mina vänner, min familj och djuren är den viktiga delen i mitt liv!
Vill bara säga att utan er mina vänner&familj, skulle jag aldrig stått här jag står idag. ni är guld värda allihopa!
jag älskar er så sjukt mycket ni gör min dag, ni är mitt allt ! En dag ska jag visa hur mycket ni betyder för mig!!
allt ni gjort för mig, vet inte hur jag ska tacka er,



update later !!



söndagsmorgon!

Ligger i sängen och har gjort det ett tag nu,  hahha ! Ska alldeles strax upp och äta för jag svälter snart här! sen ska jag ta och fixa mig och sen dra upp till torget för att sälja lotter med ammie!
statistiken höjs hela tiden! superglad faktiskt! welcome my new readers!!

pusssssssss <3

Lil Wayne , you are the world's best♥

Efter att ha lyssnat på lil wayne och suttit vid fb sedan kl 8 så ska jag gå och lägga mig alldeles strax!
Är inte jätte trött, men orkar inte vara uppe när det inte finns så mycket att göra!

sweet dreams ♥




a million feelings
a thousand thoughts
hundreds of memories
all for that one person
lil wayne♥

lussenatta - check!

Har kommit hem från lussenatta för en stund sen, var väl rätt roligt! men det skulle vart roligare om det var fotboll ist för innebandy! Egentligen äre bara för 98er , 97er och 96er , men dom tkte la säkert att jag och wiebke såg ut som äldre så vi kom in ! thehe..
jag och wiebke sitter med varsin data och bloggar , heh,, ikv blir det nog att titta på tv,messa och bara ha det lugnt för att det är lördag!

have a nice Saturday all my readers



Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.


bellis ♥

emeliiie ♥

söta flickan till höger!
wiebke ♥

Ungefär dom tre flickorna vet mest om mig, dom tillbringar jag mest tid med både i skolan och på fritiden! Dom har jag känt nästan i hela mitt liv!
älskar er girls! ni är något av det bästa som har hänt mig och ni kmr alltid att vara de bästa för mig , de vet ni!

LUSSENATTA!

Trött och hungrig men jag tvingar upp mig själv till lussenatta med wiebke! Det blir la trevligt :>
Somnade runt 12 igår va cppppppptrött ;o idag blir det nog att vara uppe längre!Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför lussenatta med min finaste! ♥

see you later

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.


27 likes! ♥

teeeeeeest again!

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Dag 7: Åtta bekännelser.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Dag 13: Några favorit citat.

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

Dag 15: En bild som får dig att le.

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

Dag 19: Din mobiltelefon.

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

Dag 21: Något du önskar dig från tomten.

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.

Dag 23: Visa ditt rum.

Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från iår


filmkväll med 3 crazy flickor!

Nyss gick emelie,bella och wiebke , har haft en liten filmkväll med varma mackor,godis,dricka och the grudge2! sjukt kul kväll måste jag säga, måste göra om men då måste vi övernatta åxå!
Nu ska jag ta och sitta vid datan en stund till , och sen lägga mig och sova för jag är superdupermegatrött!

sleep well :*

four crazy girls!

Sitter här med wiebke,emelie, och bella och dunkar musik och chillar för det är fredag :'>
Nästan en helt vanlig fredag i skolan bara att vid 12 tiden gick vi upp till pingstkyrkan i spöregn och hagel för att sjunga in till julavslutningen, våran klass är kör iår! :D Man kan säga att vi frös rätt mycket när vi kom hem! sen kom låtsaspappa och hämtade oss och nu sitter vi här! Vi sitter och planerar om vi ska ta en liten myskväll idag framför tvn! låter grymt!
Nu ska jag försöka vara sociala här med mina fina vänner!

puss ♥




i don't really care what people say

sitter här med en mysigXL tröja och fryser! snart kommer emelie och bella, själv hemma så då blir det dunkadunkaaaa :>
chill skoldag med endast 4 lektioner! azuuum.
har prov imorgon somsagt i spanska, vi får se hur det gååår, tehehe!
Nu ska jag kiiiiila, ska vara social me allt folket som skriver till mig :*


vill ha partaaaaaaaaaaaj :D

tobogganing!

Efter en skojdag med pulka,snöbollar,grosningar och allt är jag helt slut!
Ska ta och lägga mig i sängen nu och försöka att sova, men först måste jag smita ut i köket och hämta lite vatten innan jag törstar ihjäääl!
Har mycket läxor nu innan jul, bland annat spanska prov på fredag, inte pluggat någonting, kanske borde göra det?
hehe, duktigt alexandra,duktiiigt :D

sleep well

I miss u , so fucking much babe!


Du anar inte hur mycket jag saknar dig hjärtat!
alla våra underbara skrattattacker,när vi bara låg och skratta åt ingenting
Du vet när vi låg på golvet,upp med fötterna på din säng och dansade? helt fucking crazy!
asså,du är helt obeskrivlig människa,det finns ingen som betyder så mycket på det sättet du betyder för mig! Jag vet inte hur jag bevisa hur mycket jag uppskattar dig! Allt du gjort för mig och hur mycket du ställt upp för mig, jag vet inte hur jag ska tacka dig! du har visat mig ÄKTA vänskap emma!
Bästavän,du får mig hel,du gör min dag! jag längtar efter dig hela tiden , tänker på dig dygnet runt!
Du fattar inte, hur mycket jag älskar dig, du fattar inte, för fattar inte själv hur jag ska bevisa det!
Du är en riktig äkta vän, som jag ALDRIG släpper, du är något av det finaste som hänt mig bästa!
Glöm våra tråkiga och svåra tider, när du och jag hade det som värst, när vi bråkade som in i helvete!
De dagarna vill jag bara glömma,men det är svårt att glömma dom ! Så mycket vi gått igenom under denna tid är knappt så man kan tro det!
Man kan inte tro att vi har bråkat så som vi har gjort, när vi ser oss såhär underbart lyckliga idag!
Jag kan sitta här hela natten och skriva om dig, men jag saknar dig så JÄVLA mycket emma, fyfan vad jag vill tillbaka och träffa dig! Jag minns hela tågresan ner till dig, hur jävla jobbig den var,vad jag längtade,och var nervös jag var! och när jag såg dig för första gången i hela mitt liv! du vet inte hur lycklig jag blev, du förstår inte! Nu när vi träffas till nyår kommer jag knappt va något nervös, du och jag kör på som aldrig någonsin! det är du och jag nu emma, du och jag! Du gör så jag står med båda fötterna på jorden!
jag älskar dig bästavän du får mig att le när jag är som dåligast!
Du är grym! Du rockar! Du äger, du är helt enkelt bäst!

15.06

Kom precis hem ifrån skolan , sitter hos Wiebke med Wiebke och Bella och bloggar med Wiebkes iPad ;)
Haha måste bara säga att Wiebke är stööööööörd ! Haha får typ ryck på henne ibland .. xD
Just nu så väntar vi på att blåbärspajen i ugnen ska bli klar så vi kan smaska på den medans vi tittar på julkalandern! Awsommmmeeeeeee ;)
Update later readers ;)

DAY 'N' NITE

Sitter här med bästavännen med varsinn data och bara tare lugnt efter en jobbig skoldag med BARA snöbollskrig! haha!  Kan inte ens räkna hur många gånger jag har  blivit grosad!
Kan inte säga att jag längtar till imorgon, och alla andra dagen, för man blir bara grosad hela tiden :(
Ikväll ska jag ut och träffa ngra fett saknade vänner!
Nu ska jag vara lite social med min fina vän här! hejdooo
'




how low can you go ?

Drar och lägger mig i sängen nu, har ont som in i helvete i magen! förlåt om jag svär, har haft det hela dagen! fyhelvete vad ont det gör!

godnatt ♥

Snowball fights!

Kom precis hem från skolan fett tråkig dag , höll på och dö idag, hade så jävla ont i magen hela dagen!
Kom försent till tre lektioner,blev grosad fast vi hade ju snöbollskrig, så jag grosa dom rätt mkt med  , fick ett finger i ögat av adam! ja ungefär så dålig har min dag varit i skolan!
Just nu sitter är jag med bella, hon ligger i min säng med en data och jag sitter vid min andra data :)
Snart kommer wiebke med sin lilla hund och då ska vi ta en promenad! Kameran följer med så då får ni bilder!
Nu ska jag ''försöka'' vara lite social med bellis här!



SNOWBIKE!

när jag vaknade får jag ett sms : Titta ut! , jag tittar ut och blir överlycklig! SNÖN ÄR HÄR! fyfan va gött, och den har lagt sig med :D när jag gick ut förut tittade jag på min cykel , det är snö på hela skiten, i hela korgen , man ser knappt att de är en cykel. hahah!
Nu ska jag ta och göra mig iordning inför skolan innan bella kommer o hämtar upp mig sen :D




snow ♥♥♥♥♥♥

GÅR LA & LÄGGER MIG



sleep well all readers

DAGS FÖR HEMFÄRD!

Nu drar jag hem till efterlängtade falköping <3<3<333<<3<3

ändrade planer igen

Nu blev det tydligen så att jag ska åka hem idag för att pappa ska iväg till fkp och hämta upp en kompis till han!
Sitter och tittar på animal planet med pappa, han tycker nakenkatter är as äckliga och sitter och pratar med tvn, hahah!
Nu ska jag sätta fart och packa ihop mina saker!!


Haha rätt fula är dom faktiskt!!

ändrade planer!

Jag ska ju egentligen åka hem till mamma på söndagar, men nu blev det inte så , för jag åker med pappa in imorgon vid halv 7 på morgonen :)
Just nu sitter jag och tittar på mtv och slurpar i mig lite soppa , azuum :D
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, antingen plocka undan lite i rummet eller bara ligga och slappa!
Blir att lägga mig tidigt idag för att åka hem tidigt imorgon!

update later!

time to sleep readers

Ska ta lite juice att dricka och sedan tralla vidare till sängen för att sooooooova <3<3<3<33<3<33<3
Imorgon drar jag hem te morsan igen, och på måndag börjar skolan!



MOVIE TIME WITH MYSELF!

ja, som ni ser på rubriken så äre filmtime! Första filmen blir Madagascar, hahah! Det var superlänge sedan jag tittade på den, så kände att jag behöver tiitta på den ! Men egentligen, varför valde jag just den filmen av alla 1000 andra typ ? :o
Jaja, uppdaterar antigen senare eller imorgon!


Pannkakor med systeeeeeeer <3

Precis satt i gång och börja göra pannkakor med syster som jag inte träffat på åratal .. :(
Det  började nyss snöa som FAN överlycklig typ, men snön lägger sig inte , det blir bara slask !
Nu ska jag fortsätta att steka pannkakor medans jag väntar på att en av kattungarna vi har sålt ska komma tillbaka :D
Världens stördaste katt, men världens finaste åxååå :>

Update Later!!

Ut & handla lite nu på morgonkvisten ;)

Pappa väckte mig runt kvart i 9, med det menade han att vi skulle åka o handla,och jag följer självklart med ist för att vara här hemma!
Ska alldeles strax åka , så detta blir ett kort inlägg!
Hoppsan, nu fick vi gäster, bäst att vi åker nu :)



uppdaterar senare lovers

a question to you my readers

Tycker det ska bli lite fart på bloggen , ska jag starta en frågestund nu i veckan ? ;)
Eller något annat, kommentera vad ni tycker, ja eller nej på frågestunden, eller något annat ruuuligt :D

1-2 månader sen..

Efter sista lektionen på skoldagen idag hade jag bråttom hem, skulle packa,fixa mig för att sen bli upphämtad att pappa med familj och sen åka vidare up till alingsås! Där hade vi blivit bjudna på julbord. Jag trode att de skulle vara typ 30 pers eller ngt, men sen var de fullt i en hel stor sal! haha 140-160 pers kom.. hahah,
Vi var väl där till 8 eller något, då vi åkte hem och nu sitter jag här med datorn och kände att ja behövde blogga lite!
Har inte träffat min pappa på 1-2 månader, väldigt skönt att äntligen få träffa honom!
Nu ska jag äta något tror jag , och fortsätta titta på tv medans jag sitter i soffan brevid brasan! tihihi, myyyyys!


Jag önskar kärleken var som en vollyboll match , jag ropar "Min!" och alla backar undan

plugg plugg , och ännu mer plugg!

FICK ÖPPNA FÖRSTA LUCKAN PÅ JULKALENDERN :DDD
btw,
Hade prov idag i svenska, det kändes som att det inte gick så bra..
Sitter med ännu två läxor nu , engelska tills imorgon, spanska tills imorgon , får sätta fart med läxorna nu, för senare ska jag träffa bella,wiebke och emelie! awesome (y)

bambi på hal is!

Drar la upp och ramlar på isen nurå! får väl se hur ''bra'' det går, hehe!

puss ♥

RSS 2.0